Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 12.12.19, 12:10



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Zapojenie autoradia do škoda 120 L 
Autor Zpráva

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Chcem sa opytat pretoze som totalnne zacinajuci lajk. Kupil som si radio, repro, + 2 kable ktore sa zapajaju do radia (elekrika + reprodktory) ktore su na konci odlanené. Chcem sa opytat ako napojit kable na to aby mi fungovalo radio? Predtym tam radio nebolo cize od spinacej skrinky kabel na radio nevedie.


29.1.11, 10:41
Profil
Příspěvek Reklama


Dřevák na focení, neumí ostřit
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.06, 19:40
Příspěvky: 26827
Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
předpokládám že radio má iso konektor co jak zapojit v konektoru najdeš zde, v autě si natáhni stálej plus z první pojistky (pamět radia), spínanej plus z druhý pojistky a kostru

_________________
Passat 96kw
Golf III 1,9 tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Felda 1.3BMM combi LPG


29.1.11, 10:47
Profil ICQ

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
cize potrebujem kolko kablov? dnes som kupil jeden autokabel 1,5 este potrebujem také kable?


29.1.11, 16:11
Profil
Dřevák na focení, neumí ostřit
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.06, 19:40
Příspěvky: 26827
Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
celkem aby to fungovalo potřebuješ 3 asi 1,5m dlouhý kabely a teda kabely k reprákům

_________________
Passat 96kw
Golf III 1,9 tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Felda 1.3BMM combi LPG


29.1.11, 16:53
Profil ICQ

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
lenze tento ktory som kupil tak ma v sebe 2 oddelene kable spojene len gumou cize sa da rozpojit na 2. a kreprakom kable mam, boli original balene k reprakom a pojdu do dveri, mne sa jedna len o to ako apojit od spinacej skrinky do ISO konektoru repraky zapojit wiem, potreboval by som nejaku schemu zapojenia alebo neico podobneho, myslite ze ked som v zivote nerobil nic s elektrikou tak to zvladnem aj sam napojit?


29.1.11, 18:32
Profil
Dřevák na focení, neumí ostřit
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.06, 19:40
Příspěvky: 26827
Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323 zajímá tě konektor A kde to pinu číslo 4 přivedeš drátek od prví pojistky, do pinu číslo 7 přivedeš káblík z druhý pojistky a pin číslo 8 ukostříš

_________________
Passat 96kw
Golf III 1,9 tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Felda 1.3BMM combi LPG


29.1.11, 18:37
Profil ICQ

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
na poistksach je napisane cislo poistky? a co to znamena ukostrit?


29.1.11, 19:25
Profil

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
a nesu plus(+) nahodow 2 kable? mne sa zda ze hej... potom viem ze cierny je uzemnenie,


29.1.11, 19:29
Profil
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9165
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
ty jo radsi to dej nejakemu elektrikari - ty 2 draty v gume? to si koupil 2 linku ke stolni lampicce?
Obrázek
ukostrit > pripojit na karoserii na kostru
pojistky se pocitaji zleva - neni problem to vyskouset treba zarovkou

PS: a prisroubovat pod sroubek ne to omotat okolo pojistky :mrgreen:

_________________
otec: Fobia Sedan HTP :P
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky - bez STK


29.1.11, 19:29
Profil

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
nevem kupil som autokabel povedal som v elektroobchode ze chcem prepojit konektor za autoradia 6145667891324567891234567891234567891234567891234567891111132456789123456789132456789123456k spinacej skrinke...ciez jedno z tich kablov je plus a druhe minus?? cize uz potrebujem len jeden kabel?


29.1.11, 19:41
Profil

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
tie cisla si pls nevsimaj


29.1.11, 19:42
Profil
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9165
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
tak ty 2 kabely tahej k 1 a 2 pojistce a jeste jeden kratsi k prvnimu kovovemu mistu kde je nejaky sroubek

_________________
otec: Fobia Sedan HTP :P
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky - bez STK


29.1.11, 19:44
Profil

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
oukej a mam tam napisane na 2 ze je plus a jeden je minus. cize obidva plusy napojit na 1 poistku v spinacej skrinke? a minus na 2 poistku v spin. skrinke, a uzemnenie na 3 poistku? dobre som to pochopil? a chcel by som aj zmrstovat...


29.1.11, 19:52
Profil
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9165
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
ne uz ti to tady napsali :-P
jeden kabel na 1 pojistku druhy kabel na 2 pojistku a treti na kostru
co je na tom nepochopitelne? uz i v tom odkazu co ti sem davali to je napsane hezky
jinac tohle je snad uz pochopitelne
Obrázek

_________________
otec: Fobia Sedan HTP :P
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky - bez STK


29.1.11, 19:55
Profil

Registrován: 29.1.11, 10:08
Příspěvky: 13
Bydliště: L. Svobodu 29, Rimavská Sobota, Slovensko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
s tohoto obrazku to uz vobec nechapem ale nevadi inak som to pochopil, prosto v spinacej skrinke su 3 poistky do prvej ide +, do druhej -, a do tretej uzemnenie cize 3 kable potrebujem prepojit na konce ISO konektoru a bude to hrat, a na ten prvy kabel kde je + napojim 2 kabliky s ISO konektoru, spravne?


29.1.11, 20:24
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz