Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.11.19, 07:53



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Zapojenie autoradia do škoda 120 L 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9043
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
_jan91 píše:
Zapojil jsem si do své Škody 120L rádio Pioneer MVH-160UI (ze starého auta) s ISO konektorem a přikoupil jsem na Alze reproduktory Blaupunkt GTx 693 Dark Edition. Zapojeno to mám klasicky jeden na pojistku kvůli paměti, jeden na spínací skřínku a další na uzemnění. Repro mám ve dveřích, propojil jsem to dodávanou kabeláží. Rádio hraje, reproduktory taky, tady je všechno OK. Jakmile ale při jízdě zvednu hlasitost nad určitou úroveň (aby to trošku přeřvalo motor :) ) tak začnou reproduktory dost chrčet - na rádio i mp3 z USB, vypnul jsem ekvalizér a zesílení basů ale pomohlo to jen trošku... Je nějaké řešení co s tím? Aby to hrálo čistě i při větší hlasitosti? Poraďte prosím, v tomhle se až tak moc nevyznám...

Mno chrčať by to rozhodne nemalo, ak nie sú repráky pošahané...a lietajú membrány basákov? Mne sa to nezdá, chrčať by to nemalo...ja mám vpredu low cost magnat a nič nechrčí ani pri dosť vysokej hlasitosti...asi Blaupunkt už je dobrý shit...alebo niekto vrátil do ALzy amedzičasom vychrchlal...

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


22.8.14, 14:15
Profil
Příspěvek Reklama



Registrován: 20.8.14, 17:13
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Tak pomohla výměna audio i napájecích kabelů za pořádné tlusté vodiče. Repro jsem ještě podložil na tapecírunku vrstvou gumy, aby zezadu nic netlačilo na membránu. Teď to hraje nádherně čistě a zvládá to i velkou hlasitost a maximální basy z ekvalizéru rádia. Dveře jsem nevytlumoval, sice to někdy začne trochu vibrovat ale neřeším to. Ukázalo se, že i obyčejné kvalitní repro za 800 a rádio 1200 bohatě stačí, jenom nechápu, proč k nim dodávají takové tenoučké drátky... Jinak chápu, že pro zdejší audiofily je to lowend ale víc se mi do Š120 investovat nechce, tohle řešení ve výsledku zní lépe než to, co se dnes běžně montuje sériově do nových levných aut.


29.9.14, 21:14
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 2.10.08, 08:49
Příspěvky: 3485
Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
kabliky davaj jen aby se nereklo ze nedali, asi tak...

ale nechapu jak podlozil gumou repro? nejake foto a vysvetleni?


30.9.14, 17:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 4.3.07, 21:36
Příspěvky: 9998
Bydliště: kósek vod Jevička
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
podložil upevnění, aby mu magnety nedosedly na plechovou výstuhu...

_________________
Obrázek "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org


30.9.14, 18:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz