Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.12.19, 22:01



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 elektrika audia 
Autor Zpráva

Registrován: 13.12.06, 12:49
Příspěvky: 3
Příspěvek elektrika audia
Zdravím,

neviem či to tu už niekto rozoberal, ale mám takú školácku otázku,

potreboval by som vedieť, či sú štandartne montované káble do Fábie, ak som kúpil auto s predprípravou na autorádio :?:

v štandartnej predpríprave sú repro 4 ks do predných dverí (velké spodné a výškové), v zadu niesú, ale zaujímalo by ma, či sú tam naťahané káble ? Ak áno, kde ich nájdem ? :)


13.12.06, 12:55
Profil
Příspěvek Reklama


Uživatelský avatar

Registrován: 26.8.06, 06:55
Příspěvky: 1954
Bydliště: Bratislava
Příspěvek 
Ak sa nemýlim, tak by tam mal byť konektor na Symphny rádio. Neviem teraz, aké je zapojenie.
Čo sa týka tých zadných repro: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=372

_________________
R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P.
BMW e39 530i r.v. 2000
Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me!
viewtopic.php?t=18421


13.12.06, 13:13
Profil

Registrován: 13.12.06, 12:49
Příspěvky: 3
Příspěvek 
elegant píše:
Ak sa nemýlim, tak by tam mal byť konektor na Symphny rádio. Neviem teraz, aké je zapojenie.
Čo sa týka tých zadných repro: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=372


Vďaka za info, mám ešte otázku, keď sa montuje nové autorádio, ako sa dá bezpečne odmontovať tá schránka, ktorá tam je teraz miesto rádia ? Je potrebné dokúpiť ešte nejakú redukciu na autorádio ? Lebo zakúpené rádio Sony CDX-GT200S tam už niečo také má. :cry:


13.12.06, 13:36
Profil

Registrován: 30.10.06, 09:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Kutáčov
Příspěvek 
roxor píše:
Vďaka za info, mám ešte otázku, keď sa montuje nové autorádio, ako sa dá bezpečne odmontovať tá schránka, ktorá tam je teraz miesto rádia ? Je potrebné dokúpiť ešte nejakú redukciu na autorádio ? Lebo zakúpené rádio Sony CDX-GT200S tam už niečo také má. :cry:

Jestli tou schránkou myslíš ten plech, tak ten vyhoď i s rádiem a nového zádia by ten ramtlík měl být. Alespoň já ho mněl když sem si kupoval nové radio.
Předpokládám že máš krátkého filetka takže v zadu repro nejsou ty byly u komajnů, ale kabely tam někde dozadu vedou, ale končí konektorem myslím pod tím plastem nad prahem u zadních dveří, ale nejsem si 100% jistý, sem to měl rozebrané naposledy v květnu tak jenom tak matně vzpomínám. Jinak ty konektory pasujou. Do předu sem si ale dal jiné repro než to origoš... chuděrky nepřežily Teď tam mám dexony dvoupásmové ale musel sem vrtat obložení ale hrajou výborně i když ty origoš byly citlivějši. Do zadu se nechystám na repro protože tam házím spoustu bordela co vozím :wink:


13.12.06, 21:06
Profil

Registrován: 13.12.06, 12:49
Příspěvky: 3
Příspěvek 
No Fabia nie je moja, ale kamošova. Je to HTP (ho**o To Pojede) 1,2 12V combi v najsocialnejšej výbave, teda je tam miesto rádia iba príprava (taká odkladacia schránka), tú treba daako vybrať a miesto nej ide rádio. Len čo si spomínam na služobnú fábiu tak sa mi marí čosi, že sa tam musela dokúpiť ešte nejaká redukcia medzi rádio a jeho plech - aby to presne pasovalo zarovno do prístrojovky. (aby to netrčalo) Teda to som potreboval vedieť, či to tam dať tak ako to výrobca rádia dodal s tým plechom a vidličkami, alebo je ešte niečo potrebné okrem príslušenstva k rádiu dokúpiť.

Čo sa týka tých káblov, neviem teda či sú tam dozadu naťahané, alebo nie ? :cry: :lol:


13.12.06, 22:52
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.06, 19:43
Příspěvky: 709
Bydliště: Milovice
Příspěvek Re: elektrika audia
roxor píše:
Zdravím,

neviem či to tu už niekto rozoberal, ale mám takú školácku otázku,

potreboval by som vedieť, či sú štandartne montované káble do Fábie, ak som kúpil auto s predprípravou na autorádio :?:

v štandartnej predpríprave sú repro 4 ks do predných dverí (velké spodné a výškové), v zadu niesú, ale zaujímalo by ma, či sú tam naťahané káble ? Ak áno, kde ich nájdem ? :)


Do zadních dveří nejsou tahaný kabely.musíš sám.Jinak se musí koupit celý kaslík.nový a horní lišta nad autorádio.když se tam montuje jiný než sériový tak tam je díra.Všechny věci sou tam jen nacvaklý.Já si vyndám čílko který je na ovládání ventilace+topení který je nacvaklý a pak vyddáš tahem celý kaslík.


13.12.06, 23:25
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9043
Bydliště: Partizánske
Příspěvek 
Len tak, btw, ak budeš dávať rádio, prever si, ako je zapojená Euro koncovka v aute. Marí sa mi totiž, že Fábie majú prehodený stály a spínaný +....to je otázka na kolegov, ja neviem presne

...a HTP 47 KW je vcelku svižné auto...

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


14.12.06, 20:38
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.06, 19:43
Příspěvky: 709
Bydliště: Milovice
Příspěvek 
ferrari píše:
Len tak, btw, ak budeš dávať rádio, prever si, ako je zapojená Euro koncovka v aute. Marí sa mi totiž, že Fábie majú prehodený stály a spínaný +....to je otázka na kolegov, ja neviem presne

...a HTP 47 KW je vcelku svižné auto...



máš pravdu.....je to tam prohozený........


14.12.06, 23:01
Profil ICQ

Registrován: 29.1.06, 19:56
Příspěvky: 819
Bydliště: jih vysočiny
Příspěvek 
roman heller píše:
ferrari píše:
Len tak, btw, ak budeš dávať rádio, prever si, ako je zapojená Euro koncovka v aute. Marí sa mi totiž, že Fábie majú prehodený stály a spínaný +....to je otázka na kolegov, ja neviem presne

...a HTP 47 KW je vcelku svižné auto...



máš pravdu.....je to tam prohozený........


Svatá pravda -je to tak jak píše Ferrari i Roman. /neznám ale důvod -proč to výrobce prohodil/ čus

_________________
A máš kostru? - ,,asi jo"


21.12.06, 22:28
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.06, 19:43
Příspěvky: 709
Bydliště: Milovice
Příspěvek 
vopaje píše:
roman heller píše:
ferrari píše:
Len tak, btw, ak budeš dávať rádio, prever si, ako je zapojená Euro koncovka v aute. Marí sa mi totiž, že Fábie majú prehodený stály a spínaný +....to je otázka na kolegov, ja neviem presne

...a HTP 47 KW je vcelku svižné auto...



máš pravdu.....je to tam prohozený........


Svatá pravda -je to tak jak píše Ferrari i Roman. /neznám ale důvod -proč to výrobce prohodil/ čus



Protože se chce výrobce lišit a ta elektrika je připravená pro origoš autorádio,které to má takto zapojený..... :D


22.12.06, 14:05
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9043
Bydliště: Partizánske
Příspěvek 
roman heller píše:
vopaje píše:
roman heller píše:
ferrari píše:
Len tak, btw, ak budeš dávať rádio, prever si, ako je zapojená Euro koncovka v aute. Marí sa mi totiž, že Fábie majú prehodený stály a spínaný +....to je otázka na kolegov, ja neviem presne

...a HTP 47 KW je vcelku svižné auto...



máš pravdu.....je to tam prohozený........


Svatá pravda -je to tak jak píše Ferrari i Roman. /neznám ale důvod -proč to výrobce prohodil/ čus



Protože se chce výrobce lišit a ta elektrika je připravená pro origoš autorádio,které to má takto zapojený..... :D


tac, tac....aby to zasa nebolo také jednoduché...ale vcelku hodnotím tieto snahy výrobcu značne negatívne...

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


22.12.06, 20:05
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz