Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.8.18, 10:54



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 zapojení autorádia 
Autor Zpráva

Registrován: 25.7.11, 23:46
Příspěvky: 7
Příspěvek zapojení autorádia
Zdravim,
mám takovej problém - už dlouho plánuju obměnu audia v autě (Felicia r.v. 97), nicméně teď sem špatnou manipulací dorazil staré rádio (resp urval tu pacičku při nandavání, takže bych musel přední panel držet), takže mi k činům pomohly okolnosti.

Asi teď čekáte žádost o pomoct s výběrem a podobně, ale já se zasek daleko předtím :D . Půjčil sem si od kamaráda staré, ale funkční rádio (bez muziky nevydržim), které ovšem po zapojení nehraje. Normálně funguje, rádio i cd, ale zvuk se někde zasekl. Když sem zapojil zpět staré rádio, normálně hrálo Kontroloval sem podle schémat zapojení ISO konektorů, všechno by mělo být správně.

Teď se mi moc nechce kupovat nové rádio, abych nezjistil, že mi taky nepujde. Setkal jste se někdo s něčím podobným nebo máte nějakou radu? Díky moc.

původní rádio > BLAUPUNKT BOSTON RCR 128 manuál: http://goo.gl/jsERC
půjčené rádio > DENVER CAD-340 manuál: http://goo.gl/nx2wv

_________________
Škoda Felicia 1.3MPi Combi, r.v. 97


13.12.11, 00:20
Profil
Příspěvek Reklama


Dřevák na focení, neumí ostřit
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.06, 19:40
Příspěvky: 26671
Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Příspěvek Re: zapojení autorádia
v jiným autě to pujčený hraje ?

_________________
Passat 96kw
Golf III 1,9 tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Felda 1.3BMM combi LPG


13.12.11, 00:47
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.06, 22:27
Příspěvky: 7660
Bydliště: Praha východ
Příspěvek Re: zapojení autorádia
Tak co řešíš, když normálně funguje :D
Setkal jsem se s něčím podobným a byl spálený integrovaný koncový zesilovač v ceně asi 150,- Kč. Naštěstí to nebylo nic speciálního.

_________________
"Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"


13.12.11, 01:01
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.06, 06:12
Příspěvky: 203
Bydliště: Doma na Záhorí
Příspěvek Re: zapojení autorádia
V pohode kup nove radio.

_________________
Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline
Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015
Seat Leon II 1.6 MPI 2008
Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času
VW Touran 1.9 TDI 2006 do času
VW Polo 1.2 12V 2006 do času
Fabia 1.9 SDI 2001 do času


13.12.11, 08:13
Profil ICQ

Registrován: 25.7.11, 23:46
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: zapojení autorádia
Nový rádio bude, zanedlouho :D takže by to mělo bejt rádiem? Kámošovi fungovalo, než si tam dával nový, teď sice leželo rok nebo dva v krabici, ale nemyslim si, že by to mělo mít vliv..

_________________
Škoda Felicia 1.3MPi Combi, r.v. 97


13.12.11, 16:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.06, 06:12
Příspěvky: 203
Bydliště: Doma na Záhorí
Příspěvek Re: zapojení autorádia
Hovoris, ze to tvoje povodne odlomene ide zapnut aj hraje repro, to znamena ze napajanie aj vedenie k repro je v poriadku. Tym padom sa nemas coho obavat a ked kupis nove musi hrat...:)


PS:
Mozno ho bude treba zapojit inak, drobnost...inak netusim preco by nemalo hrat :)

_________________
Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline
Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015
Seat Leon II 1.6 MPI 2008
Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času
VW Touran 1.9 TDI 2006 do času
VW Polo 1.2 12V 2006 do času
Fabia 1.9 SDI 2001 do času


13.12.11, 22:03
Profil ICQ
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9045
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: zapojení autorádia
a co treba MUTE? neni mozne ze se nejak zapnulo :-D pokud ho to druhe radio melo

_________________
otec: Škoda Felicie 1,3 GLXi LPG r.v.1995 "vehykl"
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky
a ještě Saxík pro manželku


14.12.11, 05:46
Profil
Pan Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.06, 12:49
Příspěvky: 10461
Bydliště: Tynec n.L.
Příspěvek Re: zapojení autorádia
Taky ten kamarad mohl mit v aute nejakej zesilovac a z radia pouzivat linkovej vystup... jsou lidi co o tom ani nevedi.... treba kdyz koupi auto po nejakym tom "tunnerovi".

_________________
Forman 1994 Million Edition "Frankie"
Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R
Škoda 742 Forever TeamObrázek

+ VW Caravelle Syncro GL 1988 - nejlepší hračka na světě


14.12.11, 07:52
Profil ICQ YIM

Registrován: 25.7.11, 23:46
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: zapojení autorádia
21lucas píše:
a co treba MUTE? neni mozne ze se nejak zapnulo :-D pokud ho to druhe radio melo

neni neni, na to sem si dal pozor :D

_________________
Škoda Felicia 1.3MPi Combi, r.v. 97


14.12.11, 18:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 17.9.06, 14:37
Příspěvky: 11789
Bydliště: Havířov
Příspěvek Re: zapojení autorádia
Třeba má to nové rádio stejně zapojené napájení, ale repráky se zapojují jinak. Nebo má opravdu v háji koncový zesilovač a tvé repráky to neutáhnou. Záleží jaký má výstup.

_________________
Vůbec autům nerozumím, ale pořád se v nich hrabu

Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost
Golf IV 1,6 74kW blue


20.1.12, 09:37
Profil
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9045
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: zapojení autorádia
nove radia uz to maji repraky zapojene tak jak maji byt

_________________
otec: Škoda Felicie 1,3 GLXi LPG r.v.1995 "vehykl"
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky
a ještě Saxík pro manželku


20.1.12, 09:43
Profil

Registrován: 25.7.11, 23:46
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: zapojení autorádia
varok píše:
Třeba má to nové rádio stejně zapojené napájení, ale repráky se zapojují jinak. Nebo má opravdu v háji koncový zesilovač a tvé repráky to neutáhnou. Záleží jaký má výstup.

právě, že ne, podle těch schémat to má totožně...

_________________
Škoda Felicia 1.3MPi Combi, r.v. 97


20.1.12, 12:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.06, 22:27
Příspěvky: 7660
Bydliště: Praha východ
Příspěvek Re: zapojení autorádia
varok píše:
Třeba má to nové rádio stejně zapojené napájení, ale repráky se zapojují jinak. Nebo má opravdu v háji koncový zesilovač a tvé repráky to neutáhnou. Záleží jaký má výstup.

Po víc než měsíci tu vytáhneš nějaký lamerský téma, navíc takovýmhle blábolem :roll:

_________________
"Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"


20.1.12, 17:08
Profil ICQ
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz