Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.12.18, 00:50



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 zapojenie repra 
Autor Zpráva

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek zapojenie repra
zdravim, potrebujem nejake info, neviem si poradit, v tomto som laik, tak mi nekladte zbytocne otazky :D kupil som reproduktory blaupunkt cx 160 blue magic. su tam aj vyskove repro, s ktorymi mam problem, ako ich napojit. samotne repro problem nieje, tam len sturim tie kabliky ale ako napojit vyskace? mam k tomu kable uprostred s "krabickou", zeby to bola vyhybka? neviem. ten kabel treba napojit az na radio a tahat pod palubovkou az do dveri? Popripade ak je niekto z Vychodneho Slovenska kto s tym vie narabat, bolo by super ak by sa ozval na mail: drobek@centrum.sk
Vdaka za kazde uzitocne info


19.8.12, 18:32
Profil
Příspěvek Reklama


Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9020
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: zapojenie repra
Tá krabička bude kondenzátor == výhybka. Zapojiť ich musíš paralelne so stredobasom = + z rádia na + stredobasu a aj + výškača. Takisto - z rádia na - stredobasu a aj - výškača. no a či to napojíš priamo z rádia, alebo to potiahneš z konektorov stredobasu, to je len na tebe.

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


19.8.12, 18:52
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
takze sa to da aj zo stredobasu? nemusim tahat az z radia?


19.8.12, 19:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9020
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: zapojenie repra
Tak-tak...ale + na + a - na -

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


19.8.12, 19:12
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
aha... skusim nieco zajtra poriesit. kazdopadne vdaka.


19.8.12, 19:13
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
a este mam otazku na jednom konci celeho kabla kde je vyhybka je konektor a na druhom konci holy kabel. ktory koniec kam?


19.8.12, 19:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9020
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: zapojenie repra
Tam kde je výhybka zvykne byť +

PS - na konektore stredobasu zvyknú byť aj konektory na pripojenie výškača.

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


Naposledy upravil ferrari dne 19.8.12, 19:27, celkově upraveno 1



19.8.12, 19:22
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
asi sme sa nepochopili, mozno ja teba. cely kabel ma mozno cca 1.5m, uprostred celej dlzky kabla je vyhybka. na jednom konci kabla ke konektor,2ks, na druhom konci kabla, su 2ks holeho kabla.


19.8.12, 19:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9020
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: zapojenie repra
No tak holý kábel sa azda priletuje na výškač...však musíš vidieť, kde sú konektory a kde nie...

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


19.8.12, 19:29
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
uz teoreticky viem ako na to :) a posledna otazka, zatial, znie: ma vplyv na kvalitu hudby kabel ktory je stary cca 10 rokov? oproti novemu?


19.8.12, 19:49
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9020
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: zapojenie repra
Pokiaľ nie je starý kábel zoxidovaný a má dostatočný prierez, tak bude OK.

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


20.8.12, 04:57
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
zdar, mam este otazku pre audiofilov :D ...mam v plane vytlmit predne dvere, ale napadlo ma, ci by som neurobil z nejakeho tvrdeho dreva,ozvucnicu pre stredobasove repro. v podstate bednu ako pre subwoofer. co myslite? bude to hrat horsie ako keby cele dvere mali byt vytlmene? blbost? Vdaka za postrehy


20.8.12, 17:50
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9020
Bydliště: Partizánske
Příspěvek Re: zapojenie repra
No bolo by to fajn, ale bedňa musí mať nejaký objem, ako ju chceš narvať do dverí? Či to nie do dverí?

Bežne sa vtlmia dvere, repro sa osadí do pevnej podložky...

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


20.8.12, 19:38
Profil

Registrován: 17.11.11, 08:41
Příspěvky: 76
Příspěvek Re: zapojenie repra
ano ano je to do dveri, len aby som sa usetril tlmenia dveri, ci by som repro neosadil do nejakej "bedne".teda, skor bednicky. aky by to malo mat asi objem?


20.8.12, 19:49
Profil
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9097
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: zapojenie repra
v drtive vetsine pripadu je repro tak velke ze je rado ze se vleze mezi tapec a stazene okynko tak nevymyslet blbosti a vytlumit cele dvere, nebo to nechat tak

_________________
otec: Škoda Felicie 1,3 GLXi LPG r.v.1995 "vehykl"
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky
a ještě Saxík pro manželku


20.8.12, 19:50
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz