Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 8.12.19, 13:59



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Repro RTO + Blaupunkt 4x40W 
Autor Zpráva

Registrován: 22.8.06, 08:05
Příspěvky: 54
Bydliště: Hradec Králové
Příspěvek Repro RTO + Blaupunkt 4x40W
mám prosbu, mám repro RTO, průměr 250 mm, je to pozůstalost, takže vůbec neznám výkon. Když ho připojím k rádiu Blaupunkt 4x40 W, tak výkon nicmoc. Buď nestačí rádio nebo že by slabé repro? Znáte někdo značku RTO. Jsou černé se zeleným pryžovým okrajem. Je fakt, že jsem nechal původní kabely z repro Felicie combi - malý průřez?


12.1.07, 19:05
Profil
Příspěvek Reklama


Uživatelský avatar

Registrován: 26.8.06, 06:55
Příspěvky: 1954
Bydliště: Bratislava
Příspěvek 
Možno má 8 Ohmov a možno aj viac. Preto na figu hraje. Do auta to potom nenacpeš.

_________________
R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P.
BMW e39 530i r.v. 2000
Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me!
viewtopic.php?t=18421


12.1.07, 20:08
Profil

Registrován: 29.1.06, 19:56
Příspěvky: 819
Bydliště: jih vysočiny
Příspěvek 
Geriku,zkontroluj zapojení-vývod z rádia.zda nejsou přehozeny dráty.Pokud máš ISO konktor,zapojení je tady na foru,pokud né napiš typ,podívám se zda nemám schéma.čus

_________________
A máš kostru? - ,,asi jo"


12.1.07, 20:21
Profil

Registrován: 22.8.06, 08:05
Příspěvky: 54
Bydliště: Hradec Králové
Příspěvek re
No já to zapojoval na kabely co tam již byli, t.z. originál zapojení. Teď tam mám zapojené originál repro a hraje to OK. Ale když už mám ty velké repro a díry v platě, tak bych je chtěl vrátit.
Blbej dotaz : myslíš že i když jsou přehozené kabely, že to s origo reprákama nepoznám?


12.1.07, 20:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 26.8.06, 06:55
Příspěvky: 1954
Bydliště: Bratislava
Příspěvek 
Ak prehodíš káble, tak ti to maximálne bude hrať v protifáze a bude blbo znieť, ale ak to repro má 8 a viac ohmov, tak to bude slabo hrať.

_________________
R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P.
BMW e39 530i r.v. 2000
Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me!
viewtopic.php?t=18421


12.1.07, 20:50
Profil

Registrován: 29.1.06, 19:56
Příspěvky: 819
Bydliště: jih vysočiny
Příspěvek 
Pokud ti to na ty první hraje dobře,v zapojení zrada nebude.Pak je možnost,jak píše Elegant a to v impedanci.Není na cívce alespoň typové číslo?čus

_________________
A máš kostru? - ,,asi jo"


12.1.07, 21:02
Profil

Registrován: 22.8.06, 08:05
Příspěvky: 54
Bydliště: Hradec Králové
Příspěvek 
Vůbec nic, žádné označení, nikde. Ale měl to kdysi brácha v autě, a hrálo to špičkově i bez zesilovače. I mně to chvíli hrálo dobře, ale pak se něco stalo a jako by ztratili basy. Díky za reakce, až to znovu zapojím tak uvidíme.


12.1.07, 21:25
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.06, 22:27
Příspěvky: 7662
Bydliště: Praha východ
Příspěvek 
Každý reproduktor potřebuje ozvučnici, zejména na nízkých kmitočtech (najednou ztratilo basy), to znamená, že když to v jednom autě dunělo, tak to v jiném autě může hrát úplně jinak. Jestli jsou to vzhledově reproduktory určené do auta, budou mít pravděpodobně 4 Ohmy. Je třeba zjistit, co se to stalo (I mně to chvíli hrálo dobře, ale pak se něco stalo a jako by ztratili basy).

_________________
"Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"


12.1.07, 21:41
Profil ICQ

Registrován: 22.8.06, 08:05
Příspěvky: 54
Bydliště: Hradec Králové
Příspěvek 
Jsou to 100% repro do auta


12.1.07, 21:51
Profil

Registrován: 29.1.06, 19:56
Příspěvky: 819
Bydliště: jih vysočiny
Příspěvek 
Ještě mě napadá,nejsou to dvoupásmovky.Pokud ano,je přívod na basák přímo,od něj kondík a výškáč.Mrkni na to,čus

_________________
A máš kostru? - ,,asi jo"


12.1.07, 22:06
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.06, 19:55
Příspěvky: 554
Bydliště: Smiřice
Příspěvek 
Noo ta moje tuba v autě když ji mám zapojenou přes zesilovač tak hraje špičkově ale zkoušel jsem jí zapojit jen na rádio a ta tuba se málem rozkočila. V to viplívá že bas repro potřebuje optimální frekvenci kmitočtu kde si na radiu nenastavíš ale zesik je ne to stavěnej a tam si nastavíš co potřebuješ. Třeba jsi je strhl a už nehrajou jak mají.

_________________
Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/


12.1.07, 23:46
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 22.8.06, 08:05
Příspěvky: 54
Bydliště: Hradec Králové
Příspěvek to David
a víš, že mi to tak přijde? Jak to můžu prověřit, příp. kde? dík :lol:


13.1.07, 17:57
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 7.5.06, 19:16
Příspěvky: 9043
Bydliště: Partizánske
Příspěvek 
riadne si skontroluj kabeláž a skontroluj si prehodenie +-. Ak memrány kmitajú a nebasujú, bude to ozja prehodený +-. Zistíš to aj tak, že nastavíš najprv ľavý repro a potom pravý a potom spolu. Ak máš prehodené niekde+-, tak každý repro zvlášť bude "basovať", ale spolu nebudú...

_________________
Kilecko Zmenilo majiteľa...
Embucha = moja 125ka Zmenila majiteľa...
Hybridka = R.I.P. :-(
Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 1,9 JTD


14.1.07, 21:23
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz