Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 8.12.19, 06:26



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Autorádio VW Alpha demontáž a odkódování 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.06, 22:46
Příspěvky: 304
Bydliště: Sezimovo Ústí
Příspěvek Autorádio VW Alpha demontáž a odkódování
Zdravím všechny! Koupil jsem Felicii a předchozí majitel si do ní dal rádio z VW značky Alpha.Jedná se pravděpodobně výrobek firmy Blaukpunt pro firmu VW.Když jsem měnil baterku tak jsem si ho samozřejmě zakódoval a teď mi to píše pouze SAFE a neraaguje na nic.Potřeboval bych poradit jak se dostat do režimu vkládání kódu. Taky bych potřeboval poradit, jak ho demontovat ven, mám chuť ho vyhodit a koupit nějaký normální rádio,ale za boha nejde ven.Nemáte někdo s tímhle rádiem zkušenost?


15.1.07, 20:42
Profil
Příspěvek Reklama


Uživatelský avatar

Registrován: 24.2.06, 23:33
Příspěvky: 587
Bydliště: Piešťany-SK
Příspěvek 
Mal som podobný problém s rádiom VW gama, bude to asi niečo podobné. Už si to presne nepamätám, ale mám taký dojem že bolo treba nechať rádio pár hodín zapnuté (ja som ho nechal cez noc) a do rána ten nápis SAFE zmizol a už sa dal normálne nahodiť kód.

_________________
EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:(
Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994
Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999


15.1.07, 21:09
Profil

Registrován: 29.1.06, 19:56
Příspěvky: 819
Bydliště: jih vysočiny
Příspěvek 
Ano,tak jak píše Majo.Nechej rádio zapnuté /několik hodin/ a čekej až naskočí 1000 /pak zadáš kód/.A rádio se vyndává spec.klíčem /každé rádio má svůj klíč /.Po stranách rádia jsou otvory pro vsunutí tohoto klíče a rádio vytáhneš.Pokud klíče /u tohoto rádia pravděpodobně - plochý /nemáš,dá se udělat a pak už jen pevné nervy.čus

_________________
A máš kostru? - ,,asi jo"


15.1.07, 21:36
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.06, 22:27
Příspěvky: 7662
Bydliště: Praha východ
Příspěvek 
No, tím bych si nebyl jistý, spíš bych se pokusil získat od původního majitele kartičku k rádiu, kde je ten kód...

_________________
"Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"


15.1.07, 21:43
Profil ICQ

Registrován: 29.1.06, 19:56
Příspěvky: 819
Bydliště: jih vysočiny
Příspěvek 
Ale podle dotazu potřebuje vědět co dělat,že nemůže zadat kód a rádio píše ,,safe,,.Toto naskakuje při špatně zadaném kódu a hodně případů při zapnutí na napětí.čus

_________________
A máš kostru? - ,,asi jo"


15.1.07, 21:50
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.06, 22:46
Příspěvky: 304
Bydliště: Sezimovo Ústí
Příspěvek VW Alpha
Dík všem za rady.Dneska jesem na to přišel. Demontáž se provádí skrz čelní panel.Na bocích čelního panelu se musí odcvaknout plastové kryty a pod nima je díra na klíč, kterým se uvolní západka.Stačí tam vrazit kus plíšku, který odpovídá rozměrům otvoru a jde to taky.A kód se zadává takto: po spuštění rádia se zmačkne TP+TA pak zadat kód a znovu TP+TA.Píšu to pro případ. že by měl někdo podobný problém.Toto platí pro rádio VW Alpha.


18.1.07, 13:25
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15655
Bydliště: Strážnice
Příspěvek 
taky jsem jsem to řešil miloš


18.1.07, 21:07
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz