Škoda TechWeb
http://skoda.panda.cz/forum/

Autorádio VW Alpha demontáž a odkódování
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=3223
Stránka 1 z 1

Autor:  pajavlk [ 15.1.07, 20:42 ]
Předmět příspěvku:  Autorádio VW Alpha demontáž a odkódování

Zdravím všechny! Koupil jsem Felicii a předchozí majitel si do ní dal rádio z VW značky Alpha.Jedná se pravděpodobně výrobek firmy Blaukpunt pro firmu VW.Když jsem měnil baterku tak jsem si ho samozřejmě zakódoval a teď mi to píše pouze SAFE a neraaguje na nic.Potřeboval bych poradit jak se dostat do režimu vkládání kódu. Taky bych potřeboval poradit, jak ho demontovat ven, mám chuť ho vyhodit a koupit nějaký normální rádio,ale za boha nejde ven.Nemáte někdo s tímhle rádiem zkušenost?

Autor:  MAJO [ 15.1.07, 21:09 ]
Předmět příspěvku: 

Mal som podobný problém s rádiom VW gama, bude to asi niečo podobné. Už si to presne nepamätám, ale mám taký dojem že bolo treba nechať rádio pár hodín zapnuté (ja som ho nechal cez noc) a do rána ten nápis SAFE zmizol a už sa dal normálne nahodiť kód.

Autor:  vopaje [ 15.1.07, 21:36 ]
Předmět příspěvku: 

Ano,tak jak píše Majo.Nechej rádio zapnuté /několik hodin/ a čekej až naskočí 1000 /pak zadáš kód/.A rádio se vyndává spec.klíčem /každé rádio má svůj klíč /.Po stranách rádia jsou otvory pro vsunutí tohoto klíče a rádio vytáhneš.Pokud klíče /u tohoto rádia pravděpodobně - plochý /nemáš,dá se udělat a pak už jen pevné nervy.čus

Autor:  Nepér [ 15.1.07, 21:43 ]
Předmět příspěvku: 

No, tím bych si nebyl jistý, spíš bych se pokusil získat od původního majitele kartičku k rádiu, kde je ten kód...

Autor:  vopaje [ 15.1.07, 21:50 ]
Předmět příspěvku: 

Ale podle dotazu potřebuje vědět co dělat,že nemůže zadat kód a rádio píše ,,safe,,.Toto naskakuje při špatně zadaném kódu a hodně případů při zapnutí na napětí.čus

Autor:  pajavlk [ 18.1.07, 13:25 ]
Předmět příspěvku:  VW Alpha

Dík všem za rady.Dneska jesem na to přišel. Demontáž se provádí skrz čelní panel.Na bocích čelního panelu se musí odcvaknout plastové kryty a pod nima je díra na klíč, kterým se uvolní západka.Stačí tam vrazit kus plíšku, který odpovídá rozměrům otvoru a jde to taky.A kód se zadává takto: po spuštění rádia se zmačkne TP+TA pak zadat kód a znovu TP+TA.Píšu to pro případ. že by měl někdo podobný problém.Toto platí pro rádio VW Alpha.

Autor:  slovacek.milos [ 18.1.07, 21:07 ]
Předmět příspěvku: 

taky jsem jsem to řešil miloš

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/