Škoda TechWeb
http://skoda.panda.cz/forum/

vag-com
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=35525
Stránka 1 z 1

Autor:  varok [ 8.5.19, 19:49 ]
Předmět příspěvku:  vag-com

Dobrý večer, chtěl jsem se prosím zeptat. Mám kabel pro vag-com, program z netu 314 cz verzi. Funguje tohle jen pro škodovky a VW nebo to půjde i na Seat? Potřeboval bych napíchnout kolegovi z práce napíchnout auto co koupil Seat Alhambra. Nebo je potřeba jiný program?

Autor:  darklord [ 9.5.19, 08:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: vag-com

Funguje to pre kazdy VAG ako uz hovori nazov programu. Akurat problem asi bude v tom, ze tam funguju len auta do urciteho prehistorickeho datumu.

Autor:  Jarda S. [ 9.5.19, 08:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: vag-com

fungují tam všechny co nevyžadujou Can komunikaci

Autor:  varok [ 9.5.19, 18:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: vag-com

Je to prý r.v. 2001. Dnes jsem to vyzkoušel a funguje. Oprava: mám program 304 ne 314 jak jsem psal. No chyb tam měl spoustu. Nevím jak to mohl koupit a původní majitel prý dělal STK hned před prodejem, což se mi nezdá. Všech asi 10 chyb jsem vymazal, tak se uvidí.

Autor:  ventYl [ 10.5.19, 09:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: vag-com

urobil ju mozno tak, ako si to spravil ty. zmazli chyby a u takeho stareho kramu sa este asi nekontroluju readiness kody, pripadne ich to vobec nevie reportovat.

Autor:  varok [ 10.5.19, 17:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: vag-com

Něco asi vymazat jde a nějakou dobu to vydrží. Má ale chyby třeba vyhřívání Lambda sondy. na budíkách svítí ten žlutý vrtulníček. Včera jsem mu to vymazal, kontrolka zhasla. Dnes jak jel do práce, tak prý se zase rozsvítila. Nebo mu pořád svítí žlutý trojúhelník s vykřičníkem. To jsem našel na netu že je něco s ESP. V chybách bylo snímač příčného zrychlení. I když jsem to vymazal, kontrolka svítí pořád. Co jsem hledal na netu, tak u těchto aut to je prý častá závada a snímač je pod řidičovou sedačkou. Pak tam byly dvě chyby klimatizace, tlakový spínač- to mám i já v golfu, ale tady mi psali že když je klima bez média, že to píše. A potom nějaký snímač u rychloměru. To je asi všechno. Už si to nepamatuji všechno.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/