Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.19, 15:41



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 imobilizér felicia 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.10, 19:59
Příspěvky: 5372
Bydliště: Snina
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Bez pinu na jednotke immo nenastavíš nič.

_________________
Favo 135L,1990
http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/


9.5.19, 16:40
Profil
Příspěvek Reklama


Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Aha tak to bude oříšek, protože jsem ten pin nedohledal ...

Zkoušel jsem program vag tacho a ten se mi nechce propojit z kkl kabelem, vag commander nebo jak se jmenuje tak ten komunikuje jak má ale pin to neukáže

Muže to byt tím kabelem ? Je kupovaný z činy za par šupu a kdyz jsem se tak dival tak nektere kabely maji xy prevodniku tak si rikam ze by nebylo marne investovat do nečeho dražšiho ale zas se bojim že i ten by nemusel komunikovat jak by mel


Diky za radu :)


9.5.19, 19:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.10, 19:59
Příspěvky: 5372
Bydliště: Snina
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Pin z feldy vag tachom nevytiahneš... vykašli sa na prevodniky,kable a zožeň druhú jednotku s príslušenstvom a máš pokoj.Baterka je v akom stave?A druhá vec je,nemáš súbežne s káblami z čítačky immo zviazané nejaké iné káble?Či ti to nespôsobuje rušenie.

_________________
Favo 135L,1990
http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/


9.5.19, 20:09
Profil
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Ok, tak na programy se vyprdnu

Co se tyče kabelu a zapojeni tak mam z kompletni elektroinstalace "vystrihaný" svazek od jednotky imobilizeru po konektory pro propojeni motoroveho svazku z vnitrni elektroinstalací takze tak samo osobne by to melo byt funkčni i s tim ze k tomu mam jednotky a klič z jednoho auta takze uz jen zbýva opravdu nejaké to rušeni protoze to mam vše na volno v chumlu, zitra bych to zkusil nejak uspořádat at to nic neruší pokud je to až tak háklivé

Jinak baterku ? Mam to vše tak provizorne napojené na autobaterii kterou jsem nedávno nabíjel a kdyz sem se dival tak mela kolem 12.1 V


9.5.19, 20:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Pokoušel jsem se eliminovat rušení či signal z čipu co je v kličku, dokonce jsem čip oddelil od kliče (šel bez problemu) ale píše to stale to same, slabý sigbal ..

Zkoušel jsem jiný immo box, druhý čtecí kroužek ale stále to samé ...

Zkoušel jsem imobilizer zblbnout jiným klíčkem ale ten vzdy rozeznal do vzdálenosti cca 5 cm takze Bud je ten čip špatný ikdyž netušim jak nebo pouze bude potreba nejak znovu spárovat klíč z jednotkou pres to přizpusobeni a vymazáni adaptačnich hodnot ale na to bohužel nejspíš nemam odpovídajcí kkl kabel


10.5.19, 17:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.06, 19:40
Příspěvky: 26824
Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Příspěvek Re: imobilizér felicia
motodiag měl tušim program na immo kterým to šlo přečíst

_________________
Passat 96kw
Golf III 1,9 tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Felda 1.3BMM combi LPG


11.5.19, 07:03
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
děkuji, program jsem našel, funguje ale musí se registrovat aby mi ten pin načetl, bohužel jsem nikde nenašel nic co by ten program zaregistrovalo :/


11.5.19, 10:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15642
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: imobilizér felicia
já ten program dokázal registrovat ale ten klíč mi přišel až za měsíc když jsem to urgoval,
asi před dvěma měsíci jsem měl stejnou závadu jako ty, měl jsem asi štěstí, začal jsem tak že jsem vytáhl konektor z imobilizeru co vede ke čtecímu kroužku postříkal ho elektrokontaktem a felda jezdí, přitom nic čistota žádný oxid,
závada se projevovala tak že ráno chytla a jak chcípen už jsi nenastartoval, když jsem kní ráno přišel už nešla vůbec, lano odtah sdělal jsem přístrojovku a měl prostě dobrý den :oops:

ještě jsem si vzpoměl na jednu audinu měla stejnou krabici ale na jeden konektor, tu jsi musel otevřít dálkou a pak třískat z dveřma a ona chytla :roll: taky stejná závada klíč malý signál, krabičku jsem našel před pravou rukou u topení, rozřezal a ty tdrátky natvrdo přiletoval, a vše OK :wink:


11.5.19, 11:11
Profil
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
kéž by to přeletování a vyčistění/prostříknutí konektoru pomohlo :)

čím dál tím vice se obávám že ten čip v klíčku bude nejspíš KO tak asi nastane to nejhorší a doufat že s tím emulátorem to bude fungovat a nebo sehnat jinou jednotku i z klíčkem a doufat že už to bude fungovat

(mimochodem druhou jednotku mám i z komplet elektroinstalací a jednotkou imobilizeru) ale ta je z nějakého duvodu je nejspíš nefunkční protože pokud se pokusím nastartovat tak motor nikdy nechytne a dokonce i diagnostika se na jednotku nemůže napojit, zkoušel jsem vše postříkat ( kdyby tam byl nějaký špatný spoj) tak jsem měnil i eletrický svazek ale ten vždy fungoval z tou první jednotkou

... kdyby vše bylo jednoduché tak by nás to přestalo bavit :roll:


11.5.19, 20:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15642
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: imobilizér felicia
kéž by to přeletování a vyčistění/prostříknutí konektoru pomohlo :)

čím dál tím vice se obávám že ten čip v klíčku bude nejspíš KO tak asi nastane to nejhorší a doufat že s tím emulátorem to bude fungovat a nebo sehnat jinou jednotku i z klíčkem a doufat že už to bude fungovat

(mimochodem druhou jednotku mám i z komplet elektroinstalací a jednotkou imobilizeru) ale ta je z nějakého duvodu je nejspíš nefunkční protože pokud se pokusím nastartovat tak motor nikdy nechytne a dokonce i diagnostika se na jednotku nemůže napojit, zkoušel jsem vše postříkat ( kdyby tam byl nějaký špatný spoj) tak jsem měnil i eletrický svazek ale ten vždy fungoval z tou první jednotkou

příteli když je to klíčkem tak je tam nějaká hláška key kod chybí, emulátorem se odpojuje imo na magneti mareli na simos se likvidduje programem nebo ho někdo umí vypnout ale to ti nikdo neprozradí,

další věc co si uvědom že řj motoru komunikuje přes imobilizer a pokd máš v immo hokej nekomunikuješ, ted mám v tom i já hokej máš BMM MPi 1,3 nebo 1,6???????


12.5.19, 19:49
Profil
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Aha tak to jsou samé špatné zpravy :/

Mam 1.3 mpi jinak to že diagnostika komunikuje pres imobilizer vim, nebo jsem se to nekde dočetl ... Dokonce jsem jednu jednotku k imobilizeru odletoval a nachystal prave na ten emulátor a u toho 6 pinoveho konektoru jsem spojil 2 piny takze ted i bez toho emulátoru diagnostika funguje


13.5.19, 05:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15642
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: imobilizér felicia
tak to nevím 1.3 mpi, zavezu kamošovi 8 km vyleze s notesem softvérově imo vypne, já to kašlu celoý rok nic a pak tři do roka má cenu se na to specializovat??


13.5.19, 18:27
Profil
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
jasné chápu, tenhle problém už se řeší v dnešní době hodně zřídka u felicií
nicméně očekávám že každým dnem by ten emulátor měl dorazit a v případě že to opravdu nepomůže a motor bude pořád chcípat tak se asi k tomu budu muset přiklonit protože asi za cenu jiné jednotky i z klíčem by se to snad dalo nějak nadobro vypnout :)


13.5.19, 18:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team, Tydýt
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.08, 17:43
Příspěvky: 2680
Bydliště: olomoucký kraj
Příspěvek Re: imobilizér felicia
Dnes mi konečne došel ten emulator pro imobilizer, po napájení tech 3 pinu jsem to vyzkoušel pres diagnostiku a nenašlo to žadnou chybu tak jsem to zkusil nastartovat a motor chytl jen nedržel volnobeh protoze vše bylo provizorne zapojene na po domacku delanem stojanu takze jen holý motor bez sáni a vyfuku ale to je jedno ....

Pro tento uspech jsem stejný proces vyzkoušel i z druhou jednotkou motoru (která nechtela komunikovat pres diagnostiku) nastartoval jsem a motor pak chcípl, znovu jsem přehodil jednotky a motor chytl a zas bežel takže me to vcelku zarazilo když jednotky jsou temeř identické viz foto: https://photos.app.goo.gl/GMGdsEHqUShSs6729

Jednotky se liší pouze datem vyroby a nejspíš i FW
.. ta tovejší funguje dobre ale starší ne ..

Tak či tak jsem rád že jsem ten imobilizer obešel takže ješte jednou všem dekuji :)


16.5.19, 18:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.10, 19:59
Příspěvky: 5372
Bydliště: Snina
Příspěvek Re: imobilizér felicia
No tak gratulujem,pak daj fotky jak to celé vyzerá.

_________________
Favo 135L,1990
http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/


16.5.19, 18:43
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz