Investiční stříbro | McKafka | Hasičská výstroj a výzbroj | Ofsetový tisk | Sekání trávy | Spojovací materiál

Obsah fóra Škoda TechWeb
RegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Zaslat odpověď Strana 3 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Inzerce
Jste pro návrh ?

Ano 60% 60% ( 15 )
Ne 40% 40% ( 10 )

Celkem hlasů : 25
Autor Zpráva
Citovat
Příspěvek  
jo, když já to chtěl dělat tak ste mě udělali moderátorem, dělal sem to pár dní a bavilo mě to a hend ste mi to vzali že je to zbytečný

Citovat
Příspěvek  
Matthes napsal:
No vyzadujes aby tady byl nekdo kdo na to bude imrvere cumet. Ale takova pozice by musela byt placena.

Vždyť tu na to imrvére čučíš... Laughing

Příspěvek  
To jsme prave vcera resili s kolegou. Ja mam automaticke prihlaseni a kdyz odejdu na jiny web, tak tady jsem furt videt aktivni. Takze kdyz tu jsem napsany, neznamena to ze tu jsem realne.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Citovat
Příspěvek  
Dle mě je to částečná blbost tohle je snad Diskuzní forum tak proč tohle ? je pravda že by se to musí vyplnit pořádně jinak to stojí za starou bačkoru ale tohle je moc...
Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Citovat
Příspěvek  
Jsem proti.

120L
Citovat
Příspěvek  
Martin91 napsal:
Dle mě je to částečná blbost tohle je snad Diskuzní forum

Přesně. Mě třeba vyhovuje, že v následné diskuzi na inzerát například vidím, co už je prodáno atd. Navíc se někdy stane, že prostě zapomeneš na všechny detaily a časem to tammůžeš doplnit.
So i vote NO Cool

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Citovat
Příspěvek  
Matthes napsal:
Ja mam automaticke prihlaseni a kdyz odejdu na jiny web, tak tady jsem furt videt aktivni.

A tenhle tvůj příspěvek napsal automatický odpovídač, že. Cool

Příspěvek  
Mě je to docela buřt. Osobně zde neinzeruji,ale hojně se koukám po všem co se objeví. Pravdou je, že se tu vyskytuje kupa možností. Např. Pokud by byl inzerát neúplný mohl by vededoucí činitel zasáhnout upozorňující PM na nedostatky a podotknout co chybí. v případě nedoplnění koš popř. smazat.

Fabia 1,4 MPi 44Kw - Dělník
Citroen C4 Coupe 1,6 110HP VTR- Střela
Fiat Panda 1,2 44Kw 2009 - Špunt
Coupé club TW Ministr Bouraček
Junior TW Ministr Coupe
Citovat
Příspěvek  
upozornovaci PM jsem zkousel, bud jsem se dockal ignorace, nebo fakace

Citovat
Příspěvek  
pokud by neprošel tento návrh je možnost říct ano, at teda mode dělají v inzerci důsledněji ordung+spec na tohle přibrat 1_2 mode třeba i s osekanou funkcí pouze na bazar

10-19.9 dovolená
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Citovat
Příspěvek  
A nešlo by rozdělit funkce, že každý moderátor by měl na starosti jednu sekci fóra? Tu by si hlídal, ostatní by mu do toho moc nekecali (leda by tam bylo něco vyloženě bijícího do očí a on sám by nebyl po ruce). Tím by odpadly dohady mezi moderátory typu "proč jsi to smazal?", sekční moderátor by měl prostě poslední slovo. A začít důsledně vymáhat pravidla...

Mapa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger
Citovat
Příspěvek  
Vít napsal:
upozornovaci PM jsem zkousel, bud jsem se dockal ignorace, nebo fakace
v tom případě smazání a neřešení.

Fabia 1,4 MPi 44Kw - Dělník
Citroen C4 Coupe 1,6 110HP VTR- Střela
Fiat Panda 1,2 44Kw 2009 - Špunt
Coupé club TW Ministr Bouraček
Junior TW Ministr Coupe
Citovat
Příspěvek  
Koukám že za mě už asi někdo hlasoval (nejde to) Very Happy . Jsem proti.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Citovat
Příspěvek  
Jsem to nečetl celé ale jen začátek, no bych k tomu řekl že by bylo vhodné kdyby samotné vkládání inzerátu probíhalo pomocí nějakého formuláře kde by bylo hlavní a povinné místo (bydliště) kde zboží lze vyzvednout a jeho cena.

Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vys*at
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Citovat
Příspěvek  
CROWACK napsal:
A nešlo by rozdělit funkce, že každý moderátor by měl na starosti jednu sekci fóra? Tu by si hlídal, ostatní by mu do toho moc nekecali (leda by tam bylo něco vyloženě bijícího do očí a on sám by nebyl po ruce). Tím by odpadly dohady mezi moderátory typu "proč jsi to smazal?", sekční moderátor by měl prostě poslední slovo. A začít důsledně vymáhat pravidla...

Tohle jsem už jednou navrhoval a stále si myskím, že by to byla dobrá věc, možná i jediné řešení.

Zaslat odpověď Strana 3 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další