Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 12.12.19, 09:18



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Zapojenie autoradia do škoda 120 L 
Autor Zpráva
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9165
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
ty V*LE ve spinaci skrince zadne pojistky nejsou dej to radsi nejakemu elelktrikari kdyz ani nevis kde ma auto pojistky !!!!

zachvilku tady budem pres 6 stranek resit kde a co kdyz by za 10 minut tohle zapojil kazdej

EDIT: MINUS a UZEMENI (ukostreni) je jedna a ta sama vec
co na tom obrazku jako nechapes?
obrazek baterie si snad pochopil , baterka je na pojistce JEDNA
obrazek klicku si snad taky pochopil, klicek je na pojistkce DVE
a treti kabel je ukostreni to je to obracene T , a to je jakakoliv kovova cast vozu

_________________
otec: Fobia Sedan HTP :P
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky - bez STK


29.1.11, 20:27
Profil
Příspěvek Reklama


Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.08, 21:10
Příspěvky: 9910
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Chtěl bych se zeptat, proč se připojuje vodič č. 7 (zapalování)?
Mám zapojený rádio pouze na trvalých 12V + kostra a chtěl bych to udělat správně. Nebude mi pak rádio fungovat jenom se zapnutým zapalováním?


4.2.11, 10:55
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.07, 17:11
Příspěvky: 4270
Bydliště: kousek od Tábora
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Já jsem ten vodič dal na zapalování a rádio mi šlo zapnout jen se zapnutym klíčkem. Je to rádiem, mít jiný typ rádia tak to funguje i když je zapalování vypnutý. Nevim teda jak to půjde zrovna u tebe.

Jinak se to připojuje na 7., aby když běží zapalování, zapneš rádio, vypneš zapalování, rádio přestane hrát. Pak nastartuješ a rádio zase hraje :) .

_________________
Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM
Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM
BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM


4.2.11, 13:14
Profil ICQ

Registrován: 22.11.10, 18:39
Příspěvky: 35
Bydliště: Jihlava
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Jarda S. píše:
předpokládám že radio má iso konektor co jak zapojit v konektoru najdeš zde, v autě si natáhni stálej plus z první pojistky (pamět radia), spínanej plus z druhý pojistky a kostru


Vyhnu se tímto zapojením vybíjení autobaterie? (dosud mám oba dva kabely připojený na stálej plus - kdysi mi to tak debilové z jednoho servisu zapojili a od tý doby jsem se v tom nevrtal) Díky


17.7.12, 14:07
Profil

Registrován: 12.10.09, 20:26
Příspěvky: 1472
Bydliště: Karlovarsko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
to záleží na typu rádia a na tom jestli chceš aby ti šlo rádio zapnout furt nebo jen po klíčku
to že ti to servis zapojil tak jak zapojil bylo asi tím že někdo chtěl aby rádio šlo spustit i bez klíčku a jestli chceš zjistit zda to vybíjí baterii neni nic jednodušího než si změřit klidový odběr s baterie neměl by přesáhnout 30mA

_________________
škoda octávie combi 1.9TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74KW
felda combi 1.6


17.7.12, 15:17
Profil

Registrován: 22.11.10, 18:39
Příspěvky: 35
Bydliště: Jihlava
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
No to, že to pujde jen pri zapnutym zapalovani je mi jasny a staci mi to. Radio je Sencor (nekdo pise ze je v pohode, nekdo ze ne a ze to je shit, ja jsem spokojenej). Bohuzel klidovy odber nemam cim zmerit tak to budu muset zkusit nechat zapojeny a uvidim, to ze to vydrzi mesic stat si iluze nedelam ale par dni by to mohlo vydrzet. Jednou za cas treba v zime si to radio posteluju a znova naladim ale ted pres leto kdyz jezdim bud denne nebo aspon tak do 3-4 dnu tak je to na ho**o, nerad bych rano zjistil ze neodjedu.

BTW: Zajimavy, ze nejaka cinska sracka z aukra nezname znacky co jsem mel doted mela asi nejakou baterku vevnitr co napajela pamet radia. To bylo fajn, vytahoval jsem to z elektriky kazdej den a nebylo co resit. Na novym radiu nez znova vsechno nastavim tak se z toho pos... :D


17.7.12, 18:49
Profil

Registrován: 12.10.09, 20:26
Příspěvky: 1472
Bydliště: Karlovarsko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
dost často tu baterii vybíjí pamět rádia - drát co má být dle návodu připojen na stálé plus dokáže si vzít i 100mA a to pak tu baterii holt cucá :lol: délá se to tak že se to dá bud po klíčku nebo si tam prostě dáš zvlášt vypínač akorát budeš při každém puštění rádia lovit znova stanice :(
s tím měřákem většinou postačí k měření ten obyčejnej za 100kč má měření do 10A 8)

_________________
škoda octávie combi 1.9TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74KW
felda combi 1.6


17.7.12, 19:24
Profil

Registrován: 20.8.14, 17:13
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Zapojil jsem si do své Škody 120L rádio Pioneer MVH-160UI (ze starého auta) s ISO konektorem a přikoupil jsem na Alze reproduktory Blaupunkt GTx 693 Dark Edition. Zapojeno to mám klasicky jeden na pojistku kvůli paměti, jeden na spínací skřínku a další na uzemnění. Repro mám ve dveřích, propojil jsem to dodávanou kabeláží. Rádio hraje, reproduktory taky, tady je všechno OK. Jakmile ale při jízdě zvednu hlasitost nad určitou úroveň (aby to trošku přeřvalo motor :) ) tak začnou reproduktory dost chrčet - na rádio i mp3 z USB, vypnul jsem ekvalizér a zesílení basů ale pomohlo to jen trošku... Je nějaké řešení co s tím? Aby to hrálo čistě i při větší hlasitosti? Poraďte prosím, v tomhle se až tak moc nevyznám...


20.8.14, 17:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 2.10.08, 08:49
Příspěvky: 3485
Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
lepsi repraky

nebo mas satne kable k reprakum mozna a nebo proste iradio nemusi stihat ale spis repraky...


20.8.14, 17:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 13.11.11, 12:11
Příspěvky: 107
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Ak ces aspon ako tak dobry zvuk teba tam dat velke(basove) a male (vyskove) ktore zapojis na radio cez rozbocku aby vyskove hrali vysky a basove hlbky vo vecine novsich aut je to riesene takymto sposobom z jedneho repraku proste nedostanes setky frekvencie a pri basoch to uz vobec nestiha :D


20.8.14, 21:45
Profil

Registrován: 20.8.14, 17:13
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Pomohlo by přikoupit subwoofer a ty stávající třípásmové nechat?
Nečekal jsem nějaký extra zvuk ale pouze to, že když si koupím rádio za 1200 a repráky za 800 tak to bude aspoň normálně hrát. Pokud to chci dát trošku víc nahlas abych to líp slyšel za jízdy tak už mi to při basech chrochtá...


21.8.14, 12:03
Profil
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9165
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
radio za 1200 mozna hrat bude ale repraky za 800 jen tak tak - navic ty dratky co k tomu byly jsou typu par vlasku v extra krasne buzirce nebo ne ??
poradne kabely jak na napajeni tak k repro a mozna se to trochu zlepsi
dale bez poradne ozvucnice ti bude v aute vsechno rezonovat

_________________
otec: Fobia Sedan HTP :P
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky - bez STK


21.8.14, 16:34
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 2.10.08, 08:49
Příspěvky: 3485
Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
Jen pro info,
ja mam autoradio za 4,5 tis (ale uz stare 6 let SONY), predni repro 16cm pincky dvoupasmo (stredobas+vysky, KW uz nevim) , zadni ovaly magnat (tripasmo, rozmer nevim a kw uz taky ne) ty vysly taky , pak mam z jakehosi renaultu male 8cm stredy, slusne hrajou, a pak mam 20cm subwofer boschman se zesakem, hraje to dobre a par lidi z TW uz to i slyselo na sraze, zadny hucak ale vevnitr zvuk paradni. ziveni radia a zesaku primo z baterky a kable ve dverich dvoulinka po 2,5mm prurezu. celkova cena radeji nezverejnitelna

Levne repraky maj malou zivotnost, jednou je osolis vic kvalitnim radiem a uz nikdy nebudou hrat dobre ani na 50% volume, navic klablicky co davaj k levnym repro jsou katastrofa, ale taky sem takto zacinal ;)


21.8.14, 17:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.09, 21:46
Příspěvky: 9165
Bydliště: Kolín
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
ja taky :P nejdriv repro a radio AAA
pak radio Blau - nasledne vymena repro za Dexon
vymena vlasku za poradne zily
dozadu Panasonic + papiraky z magnetaku v poradne desce

na favorita v roce 1999 to hralo vic jak slusne :P

_________________
otec: Fobia Sedan HTP :P
m o j e: Citroën Evasion 2,0i > Evík velké auto pro velké kluky - bez STK


21.8.14, 17:54
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.08, 20:56
Příspěvky: 6745
Bydliště: Slezsko
Příspěvek Re: Zapojenie autoradia do škoda 120 L
nedělejte z toho komedii, auto je na ježdění, ne na diskotéku tuc tuc tuc :mrgreen:


22.8.14, 05:15
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz