Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.2.19, 22:37



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&c 
Autor Zpráva
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15555
Bydliště: Strážnice
Příspěvek https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&c
mám takovou domácí meteostanici, nejde mi venkovní teplota, když ji zapnu tak vyhledává snímač venkovní teploty ale nenajde, ve snímači je baterka dobrá anténa nemá studenák, občas blikne červená ledka to asi vysílá signál o teplotě ale nic, vnitřní de venkovní nejde

máte někdo nápad???


https://www.google.com/search?q=hama+00 ... 00&bih=764

hama 00095265


26.1.19, 13:24
Profil
Příspěvek Reklama


Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.06, 18:58
Příspěvky: 14816
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
Není čidlo od meteostanice příliš vzdálené? Pokud jej zkusíš dát blíž, co se stane?


27.1.19, 07:35
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15555
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
tam jsou dvě čidla vniřní napojené konektorem a veknovní to je rádiem očas blikne ledka podle mě vyšle signál o teplotě a to čidlo je ted hned u té stanice,

vnitřní ukazuje 24,5 a 27% vlhkost a venkovní tam je červené kolečko a přeškrtlé, tíšták v tom venkovnéí čidle jsem prohlídl mikroskopem anténa je tam kus drátu a nic žádný studenák baterky měsíc nové

meteostanici vypneš zapneš hledá to venkovní čidlo ale nenajde za dvě minuty skočí červené kolečko přeškrtlé , žere to 5W a mám to hlavně kvůli venkonvní a předpovědi počasí takto je mi to na nic


27.1.19, 13:50
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.10, 19:59
Příspěvky: 5216
Bydliště: Snina
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
to vonkajšie čidlo nemá náhodou nejaké tlačítko? či to netreba nejak spárovať,keď sa to hľadá...

_________________
Favo 135L,1990
http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/


27.1.19, 15:55
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 17.9.06, 14:37
Příspěvky: 12092
Bydliště: Havířov
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
Miloši, máme doma taky rádiovou meteostanici, ale značku EMOS. No je to jedna z levnějších, ale velká spokojenost. Měli jsme předtím něco z OBI, co kdysy tatíkovi koupil strejda, ale poslední dobou taky blbla. Tak jsem ji vyhodil a koupila se nová. Zkoušel jsi naopak dát ten vysílač dál od přijímače? Alespoň 2 metry? Nám to taky nechce načíst vysílač když je moc blízko, třeba 40 cm od přijímače.
Není možnost u meteostanice více vysílačů? U té naší ano, i když jsme to koupili jen s jedním. Na meteostanici se potom musí přepnout na určitý kanál, je možnost myslím 4. Takže vybereš nějaký apočkáš jestli ho načte. Jestli ne, tak je něco špatně a reklamoval bych tu stanici.

_________________
Vůbec autům nerozumím, ale pořád se v nich hrabu

Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost
Golf IV 1,6 74kW blue


27.1.19, 16:03
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15555
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
nemá jen tak blikne ledka asi jednou za dvě minuty a tem bordel doma to hledá a nenajde

hlavní dilema je popelnice nebo to nekam zavézt kdo to opraví :?:


27.1.19, 16:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 17.9.06, 14:37
Příspěvky: 12092
Bydliště: Havířov
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
Nám ten vysílač taky bliká jednou za čas, řekněme jednou za půl minuty.
Může to být rozladěné.

_________________
Vůbec autům nerozumím, ale pořád se v nich hrabu

Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost
Golf IV 1,6 74kW blue


27.1.19, 16:05
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.10, 19:59
Příspěvky: 5216
Bydliště: Snina
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
vypni príjmač a z čidla vyber baterky, príjmač zapni,a ked začne hľadať čidlo,tak do čidla vlož baterky,či ho nájde...

_________________
Favo 135L,1990
http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/


27.1.19, 19:01
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15555
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
zkoušel jsem vysílač je u meteo vypnu hledá dám baterky vysílač blikne meteo nic nenajde


31.1.19, 17:29
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15555
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
já tu meteo mám třeba kvůli klimatizaci ta jede do munis pět, a pak ji musím vypnout, asi nejlepší bude koupit nějakou za pětikilo a nemusím to dál řešit, ta stávající byla jen drahá, dálkové ovládání je v tom v postatě tablet ale nic z toho nevyužíváme jen to přehrávaá automaticky fotky a čumíme na teploty nic víc


1.2.19, 08:01
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 15555
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=w
pořešené, dostali jsme zdarma bezdrátový teploněr dal jsem to k tomuto stávajícímu a OK, venkovní to měří na sto metrů udělám si na něj dobrou schovku na pergole pod skřidlicí :oops: :wink:


1.2.19, 20:06
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz