Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.4.14, 03:31



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Jak sundat polepy budíků- felicie 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 23.12.06, 16:05
Příspěvky: 567
Bydliště: Praha 8
Příspěvek Jak sundat polepy budíků- felicie
Zdarec :-)
Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy...
Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém...

_________________
Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995


1.9.07, 13:20
Profil ICQ
Příspěvek Reklama


Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.06, 19:55
Příspěvky: 554
Bydliště: Smiřice
Příspěvek Re: Jak sundat polepy budíků- felicie
Waclav píše:
Zdarec :-)
Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy...
Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém...
To je v pohodě ročičku podeber dvěma šroubováky a tak jí vytáhneš a aby ti ručička ukazovala stejně jak předtím tak já to dělám tak že natáhnu ručičku na 100 a pustím jí a ručička se odrazí o zadážku a ukáže hodnotu myslím že 80 už jsem to dlouho nedělal tak přesně nevím samozřejmě budík musíš mít ve svislé poloze jak je v autě sundej ručičku a až jí budeš dávat zpět tak jí jen trošku naraž a skoušej aby se odrazila do stajné hodnoty jak předním funguje to dokonale a mám to odskoušené

_________________
Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/


1.9.07, 17:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 23.12.06, 16:05
Příspěvky: 567
Bydliště: Praha 8
Příspěvek 
Taky sem nad touhle metodou přemýšlel, ale nakonec se na to asi vykašlu, přecejenom to není tak přesný :roll:

_________________
Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995


1.9.07, 20:52
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.06, 19:55
Příspěvky: 554
Bydliště: Smiřice
Příspěvek 
Waclav píše:
Taky sem nad touhle metodou přemýšlel, ale nakonec se na to asi vykašlu, přecejenom to není tak přesný :roll:
No sám origo tachák není přesný takže bych se toho nebál.

_________________
Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/


2.9.07, 07:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 5.8.06, 21:50
Příspěvky: 759
Bydliště: Brno
Příspěvek 
To je fakt origo tachometr ve feldě mi příjde přesný jak moje nohy když vycítí že už nemůžou jít dál. Co jsem zkoušel porovnávat u těch informačních radarech tak mně ukazuje zhruba o 5km/h míň při 50km/h bych chtěl vidět jaký je rozdíl při stovce takže si myslím že víc rozjebat než to je to ani nejde.


2.9.07, 12:44
Profil ICQ
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 12856
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: Jak sundat polepy budíků- felicie
David píše:
Waclav píše:
Zdarec :-)
Potřeboval bych poradit jak sundat polepy budíků u feldy...
Nejdřív potřebuju nějak sundat tu ručičku a bojím se, že jí nedám do stejné polohy jako byla, ta šablona pak drží na 2 šroubkách, to by neměl být problém...
To je v pohodě ročičku podeber dvěma šroubováky a tak jí vytáhneš a aby ti ručička ukazovala stejně jak předtím tak já to dělám tak že natáhnu ručičku na 100 a pustím jí a ručička se odrazí o zadážku a ukáže hodnotu myslím že 80 už jsem to dlouho nedělal tak přesně nevím samozřejmě budík musíš mít ve svislé poloze jak je v autě sundej ručičku a až jí budeš dávat zpět tak jí jen trošku naraž a skoušej aby se odrazila do stajné hodnoty jak předním funguje to dokonale a mám to odskoušené


no davide moc v pohodě to nebylo jsem tu ručičku podebral a vyškubl jsem to až z toho talířku co jej pohání ten magnet a ručička tam byla pořád, vzal jsem druhý tachák a vyškubl bych to asi taky tak jsem ručičku nahřál a šlo to, ale pod tou hřídelkou je podložka a pokud chceš sundat počitadla tak to nejde a nikam dál se nedostanš, někdo tu popisoval jak to v pohodě jde rozebrat a opravit a je to nesmysl mně to teda nešlo, mám dva tacháky jeden má v háji počitadlo druhý rychloměr, ale skloubit do dohromady to se někdo prosím přihlašte kdo to dělal miloš


20.9.07, 14:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz