Korejské vozy | Ploty | Oplocení | Moderní umění | Ofsetový tisk
  
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 2.10.14, 09:22



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Elektrické schéma klimatizace Škoda Fabie 1.2 htp 
Autor Zpráva

Registrován: 6.1.08, 22:59
Příspěvky: 37
Příspěvek Elektrické schéma klimatizace Škoda Fabie 1.2 htp
Chlapi potřebuju nutně sehnat schéma zapojení klimatizace na Fabii,nebo kdyby někdo poradil kde ho sehnat. :cry:


6.1.08, 23:05
Profil
Příspěvek Reklama


Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 13318
Bydliště: Strážnice
Příspěvek Re: Elektrické schéma klimatizace Škoda Fabie 1.2 htp
Tachos píše:
Chlapi potřebuju nutně sehnat schéma zapojení klimatizace na Fabii,nebo kdyby někdo poradil kde ho sehnat. :cry:


a jak to myslíš, jakože sis koupil klimu a chceš si ji tam namontovat? nebo chceš řešit nějakou závadu? miloš


7.1.08, 16:14
Profil

Registrován: 6.1.08, 22:59
Příspěvky: 37
Příspěvek 
mám origo klímu se vším všudy,ale moje řj jí nepodporuje a ani gateway tak se tomuto chci vyhnout a zapojit to jak se říká naprudko.Já sám sice klímy montuju od Diavie /Molpir/ tam jsou schémata a kompletní kabeláž ,to zvládnou,ale vymyslet si sám pro sebe nějaký plánek jak zapojit tu origošku,to nedávám.Chci zapojit spínač přes relé na komp. a zároveň se mi rozběhne ventilátor chlazení a potřebuju ještě zapojit tlakový spínač.Tak jsem chtěl něco okopčit z těch origo schématek.Dělám v autorizovaném servisu mám k tomu přístup,ale šéf je hrozný ...... .Nevynesu si ani matičku a elektrika je zrovna má slabá stránka. :oops:


7.1.08, 20:46
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 24.2.07, 09:02
Příspěvky: 6718
Bydliště: Česká Třebová
Příspěvek 
Já to mám ale nevim jak to dostat sem.

_________________
JM AUTO-MOTO údržba, opravy, náhradní díly
čištění interiérů, montáž TZ, příprava + provedení TK+EM
provedení a zajištění diagnostiky, pneuservisu, lakování
opravy přívěsů


7.1.08, 22:01
Profil

Registrován: 27.7.07, 08:41
Příspěvky: 51
Bydliště: Mělník
Příspěvek 
Dej sem mail,pošlu ti to.


7.1.08, 22:16
Profil

Registrován: 6.1.08, 22:59
Příspěvky: 37
Příspěvek 
martin.teichert@centrum.cz chlapi jestli je to ono tak jste mi zachránili dceru ta ty vedra v autě špatně snáší.


7.1.08, 22:25
Profil
Mistr mechanik
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.06, 12:42
Příspěvky: 13318
Bydliště: Strážnice
Příspěvek 
Tachos píše:
mám origo klímu se vším všudy,ale moje řj jí nepodporuje a ani gateway tak se tomuto chci vyhnout a zapojit to jak se říká naprudko.Já sám sice klímy montuju od Diavie /Molpir/ tam jsou schémata a kompletní kabeláž ,to zvládnou,ale vymyslet si sám pro sebe nějaký plánek jak zapojit tu origošku,to nedávám.Chci zapojit spínač přes relé na komp. a zároveň se mi rozběhne ventilátor chlazení a potřebuju ještě zapojit tlakový spínač.Tak jsem chtěl něco okopčit z těch origo schématek.Dělám v autorizovaném servisu mám k tomu přístup,ale šéf je hrozný ...... .Nevynesu si ani matičku a elektrika je zrovna má slabá stránka. :oops:


tím že tvoje řj nepodporuje klimu chceš říct že tam vůbec nejde zadat kod klimy? já to sem tam někde čtu, ale třeba ten tlakový spínač to jsem nikde neviděl jak to kdo dořešil jen že to byl problém a tak, mi to tu přitáhl jeden z vrakecu klimu na golfa TDi motor tuším ALH no poslal jsem ho do háje jako snílka, navíc mu to ani netopilo asi měl eskymácké předky, já jsem zatím domakal jen výměnu dílů, opravu kompresorů, opravu hadic, vag, a protekční levnější plnění a tam umí i tu kontrolu těsnosti že to něčím naplní a zkoumají kde to uniká, dneska to chce každý a ty problémy spojené s tímto zařízením jsou velké, v tom největším hororovém výpočtu všetně pořizovačky jsme vypočítali že měsíc klimy tě vyjde na 2500 kč, co jsem opravoval starší auta tak to nemělo dlouhého trvání vesměs vybouchl chladič, ucházelo to a tak , lidi se na to pak vyprdli že do toho nechtěli vrážet, mysli na nás napiš jak jsi dopadl díky miloš


8.1.08, 10:33
Profil

Registrován: 6.1.08, 22:59
Příspěvky: 37
Příspěvek 
Plánky už mám,tak se na to vrhnu asi o výkendu,ale udělám jen vnitřek a zbytek až nebudu mít toho tolik.Teď řeším na Audi A6 Olroad kompresor na zvedání podvozku a už to mám docela dost dlouho v garáži.V práci jsem do 19.00 a pak do garáže,už to nedávám.Každej chce rozvody turba atd. :roll:


8.1.08, 20:43
Profil
Příspěvek Reklama


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz